Structuri de tratament balnear

Turismul balnear are în Sinaia o tradiţie de peste un secol, dată fiind prezenţa unor valoroşi factori naturali de cură – bioclimat şi resurse hidrominerale. Istoricul balneologic al Sinaiei începe de la 1880, când se inaugurează Stabilimentul Băilor de Hidroterapie. Mai târziu (1914) se deschide un al doilea edificiu cu acelaşi profil: Hotelul Băilor, în prezent actualul Hotel Păltiniş.

Hotelul Păltiniş dispune în prezent de o bază de tratament în care se tratează în special nevroze şi reumatism. Pe lângă aceste afecţiuni se mai tratează boli ale aparatului circulator şi respirator, pareze, se fac recuperări post accidente vasculare, traumatisme. Există o sală de gimnastică recuperatorie, un cabinet de analize mediale şi un sală de masaj. Mai există două baze de tratament de dimensiuni mai mici la hotelurile Mara şi Cristal.

Cura profilactică este bine valorificată şi în alte unităţi hoteliere care oferă centre de relaxare - spa (Hotel Internaţional, Hotel New Montana, Hotel Sinaia)

Cheap web hosting service is not always a good solution. I highly recommend reading some hosting reviews such as hostmonster review or ipage hosting review.
Business Joomla Templates designed by Joomla Hosting